Stefans kroppsvård

Kalmar län

Information

580126-XXXX är organisationsnummer för företaget Stefans kroppsvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefans kroppsvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vimmerby som är den kommunen som Stefans kroppsvård finns i.

Stefans kroppsvård har varit registrerat sedan 1986-12-30 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefans kroppsvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Stefans kroppsvård är och det finns flera bolag i Vimmerby som också är .

Firmatecknare för Stefans kroppsvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefans kroppsvård så kan ni göra det på telefon genom 0492-31914 eller genom brev på följande adress:

Massage och muskulering

Det finns olika personer som har en koppling med Stefans kroppsvård och det är Fredriksson, Allan Stefan Gustav som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,