Stockpile AB

Kalmar län

Information

556733-2134 är organisationsnummer för verksamheten Stockpile AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockpile AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Stockpile AB finns i.

Stockpile AB har varit registrerat sedan 2007-07-02 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockpile AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stockpile AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stockpile AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stockpile AB så kan ni göra det på telefon genom 0492-15100 eller genom brev på följande adress:
Domareg. 30, 598 35, Vimmerby

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper, ägande samt förvaltning av jordbruks-, skogs- och hyresfastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockpile AB och det är Andersson, Paul Jörgen som är född 1963 och har titeln VD, Andersson, Paul Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Camilla Anita som är född 1966 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,