AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby

Kalmar län

Information

556730-7185 är organisationsnummer för verksamheten AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby finns i.

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby har varit registrerat sedan 2007-05-28 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Samuelsson, Peter Niclas

Vill ni komma i kontakt med AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby så kan ni göra det på telefon genom 0496-79840 eller genom brev på följande adress:
S. Industrig. 23, 598 40, Vimmerby

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning, service och reparationer av markvårdsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Vimmerby och det är Samuelsson, Peter Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öhrling, Mathias Leif som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Leif Erling som är född 1940 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,