Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB

Kalmar län

Information

Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB har haft sedan 2007-10-18. Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB har funnits sedan och 2007-10-18 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Industrig. 23, 598 40, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0492-79840.

Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB Privat, ej börsnoterat.

Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB har idag 556730-7128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Samuelsson, Peter Niclas är den som för stunden ansvarar för Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Fastighetsbolaget Mek & Maskin Jönköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Peter Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öhrling, Mathias Leif som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Leif Erling som är född 1940 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .