Vimmerby Lackservice AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva billackering, service och reparationer av bilar samt försäljning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vimmerby Lackservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Vimmerby Lackservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 2007-03-30 så skapades Vimmerby Lackservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Vimmerby Lackservice AB har haft det sedan 2007-09-06.

Vimmerby Lackservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-06

556727-4948 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vimmerby.

Just nu är Vimmerby Lackservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Vimmerby Lackservice AB så går det att nå dem via telefon på 0492-10703 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vimmerby Lackservice AB är Knutsson, Karl Anders Yngve som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Bengt Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Per Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .