Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB

Kalmar län

Information

556723-9594 är organisationsnummer för företaget Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB finns i.

Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB har varit registrerat sedan 2007-02-16 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Samuelsson, Peter Niclas

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB så kan ni göra det på telefon genom 0492-79840 eller genom brev på följande adress:
S. Industrig., 598 40, Vimmerby

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksahet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsbolaget Mek & Maskin Vimmerby AB och det är Samuelsson, Peter Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öhrling, Mathias Leif som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Leif Erling som är född 1940 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,