VTT Fastighets AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VTT Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är VTT Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 2007-01-17 så skapades VTT Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel VTT Fastighets AB har haft det sedan 2007-04-19.

VTT Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-19

556720-6510 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vimmerby.

Just nu är VTT Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med VTT Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 0492-28000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Kay Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom VTT Fastighets AB är Andersson, Carl Christer Joakim som är född 1966 och har titeln VD, Andersson, Carl Christer Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kay Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Palm, Rolf Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wannehag Lindahl, Mats Urban som är född 1964 och har titeln Suppleant, Jäxvik, Lars-Ola som är född 1965 och har titeln RevisorEkberg, Anders Mikael som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .