Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB

Kalmar län

Information

Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB är ett av många företag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-08-04.

Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2006-07-11. Men sedan 2006-08-04 så har Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-79984.

Vimmerby arbetar för att företag som Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att vara en fullservicebyrå innebärande bl a grafisk formgivning, trycksaksproduktion, framställning av hemsidor, copywriting, bildbehandling, marknadsföring, projektledning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB och det är följande personer, Granqvist, Ulf Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Ann Birgitta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan Granqvist reklam & produktionsbyrå AB är 556707-6780.