Vimmerby Jakt & Vilt AB

Kalmar län

Information

I Vimmerby finns det ett Aktiebolag som heter Vimmerby Jakt & Vilt AB. Det finns flera företag som liknar Vimmerby Jakt & Vilt AB i Kalmar län. Vimmerby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vimmerby Jakt & Vilt AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 2006-06-21 så har Vimmerby Jakt & Vilt AB varit registrerat och sedan 2006-08-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vimmerby Jakt & Vilt AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Vimmerby Jakt & Vilt AB så kan man gör det genom att posta ett brev till STORGATAN 28, 598 37, Vimmerby. Vi ni istället prata med Vimmerby Jakt & Vilt AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva jaktarrangemang, uppfödning och försäljning av viltprodukter samt konsultverksamhet såsom föreläsningar och annan utbildning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hammarskjöld, Anna Sofia Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarskjöld, Per Åke Kjell som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ottosson, Birgit Annita som är född 1941 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Vimmerby Jakt & Vilt AB har 556706-0206 som sitt organisationsnummer.