Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB

Kalmar län

Information

Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB är ett bolag som finns i Vimmerby. I Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Erik Kjell-Åke som är född 1954 och har titeln Extern VD, Alsér, Kristina Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Benson, Bengt Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Eva Kristina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Centerstig, Karl-Axel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Nils Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotSjöström, Per Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, Malmberg, Ulla Berit Sofia som är född 1932 och har titeln LekmannarevisorSvensson, Gert Ulf Stefan som är född 1962 och har titeln LekmannarevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB på telefon 0492-769400.

Bolaget ska bedriva utställnings-, guidnings- och utbildnings- verksamhet. Bolaget ska också förvalta fastigheter och annan egendom samt bedriva sådan annan verksamhet som stöder verksam- hetens syfte.

Idag är Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-24 och Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Hansson, Erik Kjell-Åke i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Kulturkvarteret Astrid Lindgrens Näs AB har 556703-6156 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.