Ambia Group AB

Kalmar län

Information

I Vimmerby finns det ett Aktiebolag som heter Ambia Group AB. Det finns flera bolag som liknar Ambia Group AB i Kalmar län. Vimmerby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ambia Group AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-12-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 2005-10-24 så har Ambia Group AB varit registrerat och sedan 2005-12-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ambia Group AB Publikt bolag och det finns fler bolag som är det i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Ambia Group AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Snödroppegränd 4, 590 80, Södra Vi. Vi ni istället prata med Ambia Group AB så kan ni göra det på 0492-20952.

Bolaget ska direkt, via dotterbolag, intressebolag eller under andra samarbetsformer bedriva handel med värdepapper och finansiella instrument, factoring, leasing, konsultverksamhet inom konstruktion och ekonomi, bokföringstjänster, handel med och förvaltning av näringsfastigheter samt import, försäljning och export av konsument och kapitalvaror inom hus och hem samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Markus Berthold Wilhelm som är född 1971 och har titeln VD, Andersson, Markus Berthold Wilhelm som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Helge Veine Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Bertil Joakim som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Långberg, Björn Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlkvist, Lena Margareta som är född 1969 och har titeln SuppleantKjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Ambia Group AB har 556688-5413 som sitt organisationsnummer.