Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB

Kalmar län

Information

556679-0654 är organisationsnummer för verksamheten Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB finns i.

Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB har varit registrerat sedan 2005-04-11 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Tegelbruksg. 2, 598 40, Vimmerby

Bolaget skall bedriva svets- och servicearbeten, utveckling och tillverkning av produkter inom skogs- och vedhantering, legotillverkning inom mekanisk industri, ägande och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Industri & Svetsteknik i Vimmerby AB och det är Isaksson, John Henrik Evert som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, John Oscar Botvid som är född 1978 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,