Wimmerby Fönstersnickerier AB

Kalmar län

Information

Wimmerby Fönstersnickerier AB är en verksamhet som finns i Vimmerby. I Wimmerby Fönstersnickerier AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlzén, Bengt Anders som är född 1951 och har titeln Extern VD, Nilsson, Göte Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bylund, Sven Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlzén, Ted Gustav som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Carl Evert Conny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln RevisorULF SAXHOLM KONSULT Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wimmerby Fönstersnickerier AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wimmerby Fönstersnickerier AB på telefon 0492-13610.

Bolaget skall bedriva tillverkning av fönster och byggnadssnickerier i trä samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wimmerby Fönstersnickerier AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wimmerby Fönstersnickerier AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wimmerby Fönstersnickerier AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-03 och Wimmerby Fönstersnickerier AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wimmerby Fönstersnickerier AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Karlzén, Bengt Anders i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Wimmerby Fönstersnickerier AB har 556656-3903 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.