RECO i Vimmerby AB

Kalmar län

Information

RECO i Vimmerby AB är ett av många bolag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som RECO i Vimmerby AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RECO i Vimmerby AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-01-08.

RECO i Vimmerby AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2003-04-23. Men sedan 2004-01-08 så har RECO i Vimmerby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Uddebo 110, 598 94, Vimmerby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RECO i Vimmerby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-71027.

Vimmerby arbetar för att bolag som RECO i Vimmerby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RECO i Vimmerby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva service och teknisk rådgivning av ytbehandlings- och reningsanläggningar inom tillverkningsindustrin samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RECO i Vimmerby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Homann, Karin Else Ingrid -Schröder, Ingela Else Marie -Schröder, Klas Olaf.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RECO i Vimmerby AB och det är följande personer, Homann, Karin Else Ingrid som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Schröder, Klas Olaf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Schröder, Ingela Else Marie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Skogsberg, Camilla Gertrud Synnöve som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för RECO i Vimmerby AB är 556643-7439.