ROLLGÅRDEN AB

Kalmar län

Information

ROLLGÅRDEN AB är ett av många verksamheter som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som ROLLGÅRDEN AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ROLLGÅRDEN AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2003-03-17. Men sedan 2003-04-10 så har ROLLGÅRDEN AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 33, 598 37, Vimmerby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ROLLGÅRDEN AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6187789.

Vimmerby arbetar för att verksamheter som ROLLGÅRDEN AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ROLLGÅRDEN AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall att inom byggsektorn förekommande renoveringar och nybyggnationer utföra allt från ritningsunderlag till färdig produkt (plattsättning, el och bygg) samt därmed förenlig verksamhet. Aktiebolaget skall även utföra arrangemang inom musik och teater. Byggnationer för kulisser och scen, ljud och ljus. Aktiebolaget skall även driva café verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ROLLGÅRDEN AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ROLLGÅRDEN AB och det är följande personer, Rollborn, Per Patrik Gustaf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Rollborn, Mikaela som är född 1973 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ROLLGÅRDEN AB är 556641-9353.