Playlist One AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av såväl mjukvara som hårdvara för butiksradio och evenemangsradio, ljudproduktion för sightseeingändamål, marknadsundersökningar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Playlist One AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Playlist One AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 2002-09-12 så skapades Playlist One AB och företaget är har F-skattsedel Playlist One AB har haft det sedan 2002-10-10.

Playlist One AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-10-10

556631-4968 är organisationsnummret för företaget som finns i Vimmerby.

Just nu är Playlist One AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Playlist One AB så går det att nå dem via telefon på 0492-18294 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elf, Lennart Mikael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Playlist One AB är Elf, Lennart Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wilsson, Per Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilsson, Thore Henrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .