Zimmermann Y.IT AB

Kalmar län

Information

556630-3094 är organisationsnummer för företaget Zimmermann Y.IT AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zimmermann Y.IT AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Zimmermann Y.IT AB finns i.

Zimmermann Y.IT AB har varit registrerat sedan 2002-08-02 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Zimmermann Y.IT AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-13.

Zimmermann Y.IT AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Zimmermann Y.IT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Zimmermann Y.IT AB så kan ni göra det på telefon genom 0492-79299 eller genom brev på följande adress:
Sevedeg. 36, 598 37, Vimmerby

Bolaget skall vara IT-entreprenör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Zimmermann Y.IT AB och det är Zimmermann, Ylva Susanne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Elowsson, Tord Roland Franklin som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Alice som är född 1958 och har titeln Revisor, K.A.N Ekonomi och Revision AB som är född och har titeln Revisor,