N-G Andersson Entreprenad AB

Kalmar län

Information

N-G Andersson Entreprenad AB är ett bolag som finns i Vimmerby. I N-G Andersson Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Nils-Gunnar Anton som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunbritt Linnea som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ekholm, Eva Birgitta som är född 1962 och har titeln Revisor, Stensrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med N-G Andersson Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå N-G Andersson Entreprenad AB på telefon 070-5606489.

Bolaget skall bedriva markarbeten och transporter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är N-G Andersson Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

N-G Andersson Entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

N-G Andersson Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-11 och N-G Andersson Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för N-G Andersson Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

N-G Andersson Entreprenad AB har 556622-3250 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.