Yatzy Reklambyrå AB

Kalmar län

Information

Yatzy Reklambyrå AB är ett av många verksamheter som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Yatzy Reklambyrå AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Yatzy Reklambyrå AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-09-24.

Yatzy Reklambyrå AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2001-09-13. Men sedan 2001-09-24 så har Yatzy Reklambyrå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nedre Bruket, 590 83, Storebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Yatzy Reklambyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-30415.

Vimmerby arbetar för att verksamheter som Yatzy Reklambyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Yatzy Reklambyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva webdesign och multimediautveckling inklusive reklamfilmsproduktion samt att bedriva marknadsföringstjänster inklusive reklamproduktion, webdesign och försäljning av PR, SP och övriga tjänster och produkter inom marknadsföringsområdet, samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Yatzy Reklambyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Lars Inge Marcus -Franzén, Erik Bertil.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Yatzy Reklambyrå AB och det är följande personer, Buchar, Thomas Bengt Josef som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Inge Marcus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Erik Bertil som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Karl Christer Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Bert Ragnar Kenneth som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Yatzy Reklambyrå AB är 556615-9884.