Swede resources AB (publ)

Kalmar län

Information

Bolaget skall direkt eller via dotterbolag, intressebolag eller under andra samarbetsformer prospektera efter och utvinna gas och olja samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swede resources AB (publ) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Swede resources AB (publ) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 2001-05-29 så skapades Swede resources AB (publ) och bolaget är har F-skattsedel Swede resources AB (publ) har haft det sedan 2001-11-12.

Swede resources AB (publ) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-10-16

556611-6934 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vimmerby.

Just nu är Swede resources AB (publ) Publikt bolag och det finns många bolag som är Publikt bolag i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Swede resources AB (publ) så går det att nå dem via telefon på 0492-18081 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swede resources AB (publ) är Andersson, Lars Jonas Ulrich som är född 1966 och har titeln VD, Andersson, Lars Jonas Ulrich som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Helge Veine Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Bertil Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, Nils Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotBjörck, Sven Olof som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.