VA Smältverk AB

Kalmar län

Information

VA Smältverk AB är en verksamhet som finns i Vimmerby. I VA Smältverk AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgren, Karl Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Mats Peter Magnus som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med VA Smältverk AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå VA Smältverk AB på telefon 073-6771444.

Bolaget skall bedriva omsmältning av aluminium, pressgjutning av aluminium, bearbetning och platinering av metaller, fastighets- förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är VA Smältverk AB av bolagstypen Aktiebolag.

VA Smältverk AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

VA Smältverk AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-07-13 och VA Smältverk AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-07-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VA Smältverk AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

VA Smältverk AB har 556607-8555 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.