Investmentbolaget Stångådalen AB

Kalmar län

Information

Investmentbolaget Stångådalen AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Investmentbolaget Stångådalen AB finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Investmentbolaget Stångådalen AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Investmentbolaget Stångådalen AB har haft sedan 2001-06-06. Investmentbolaget Stångådalen AB har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Investmentbolaget Stångådalen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 14, 598 35, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Vimmerby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Investmentbolaget Stångådalen AB Privat, ej börsnoterat.

Investmentbolaget Stångådalen AB har idag 556599-8936 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Investmentbolaget Stångådalen AB

Bolaget ska idka verksamhet avseende tillverkning och försäljning av byggmaterial och specialsnickerier, aktiehandel och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Investmentbolaget Stångådalen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Mikael Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Siv Helene som är född 1969 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .