KA Revision AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva revision och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KA Revision AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är KA Revision AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 2000-05-12 så skapades KA Revision AB och verksamheten är har F-skattsedel KA Revision AB har haft det sedan 2002-02-25.

KA Revision AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-25

556589-7500 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vimmerby.

Just nu är KA Revision AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med KA Revision AB så går det att nå dem via telefon på 0492-14583 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom KA Revision AB är Andersson, Kent Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .