Turism & Kultur i Storebro AB

Kalmar län

Information

I Vimmerby finns det ett Aktiebolag som heter Turism & Kultur i Storebro AB. Det finns flera bolag som liknar Turism & Kultur i Storebro AB i Kalmar län. Vimmerby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Turism & Kultur i Storebro AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 2000-03-16 så har Turism & Kultur i Storebro AB varit registrerat och sedan 2000-07-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Turism & Kultur i Storebro AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Turism & Kultur i Storebro AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Turism & Kultur i Storebro AB så kan ni göra det på 0492-30580.

Bolaget skall bedriva serveringsrörelse och turistguidning samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ivarsson, Inge Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Roy Ebbe Jack som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Anders Egon som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Bert Ragnar Kenneth som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Turism & Kultur i Storebro AB har 556587-8864 som sitt organisationsnummer.