Webhotellet i Vimmerby AB

Kalmar län

Information

Webhotellet i Vimmerby AB är en verksamhet som finns i Vimmerby. I Webhotellet i Vimmerby AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zimmermann, Ylva Susanne som är född 1962 och har titeln VD, Zimmermann, Ylva Susanne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Per-Åke Ingvar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Torstensson, Ulf Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Webhotellet i Vimmerby AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Webhotellet i Vimmerby AB på telefon 0492-31230.

Bolaget skall bedriva uthyrning av webplatser, försäljning av webapplikationer, hård och mjukvaror till weblösningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Webhotellet i Vimmerby AB av bolagstypen Aktiebolag.

Webhotellet i Vimmerby AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Webhotellet i Vimmerby AB innehar ej F-skattsedel och Webhotellet i Vimmerby AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-27.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Webhotellet i Vimmerby AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Webhotellet i Vimmerby AB har 556584-8297 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.