Rumskulla Maskiner AB

Kalmar län

Information

556584-2548 är organisationsnummer för verksamheten Rumskulla Maskiner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rumskulla Maskiner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Rumskulla Maskiner AB finns i.

Rumskulla Maskiner AB har varit registrerat sedan 2000-03-15 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-04-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rumskulla Maskiner AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-04-12.

Rumskulla Maskiner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rumskulla Maskiner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Isaksson, Vera Margareta

Vill ni komma i kontakt med Rumskulla Maskiner AB så kan ni göra det på telefon genom 0496-40112 eller genom brev på följande adress:
Mariannelundsv. 1, 598 92, Vimmerby

Bolaget skall bedriva Entreprenadsrörelse inom ankäggnings- och byggnadsarbeten, huvudsakligen markarbeten, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rumskulla Maskiner AB och det är Isaksson, Vera Margareta som är född 1934 och har titeln Extern firmatecknare, Isaksson, Karl Sören som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Karl Olof Ivan som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunstedt, Per Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor