ROXX Kommunikation AB

Kalmar län

Information

ROXX Kommunikation AB är ett av många bolag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som ROXX Kommunikation AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ROXX Kommunikation AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1999-11-29.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ROXX Kommunikation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-79300.

Vimmerby arbetar för att bolag som ROXX Kommunikation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ROXX Kommunikation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva försäljning av annonsfinansierade tidningar och broschyrer, redaktionella produkter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ROXX Kommunikation AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ROXX Kommunikation AB och det är följande personer, Glennfalk, Jan Mikael Rodger som är född 1953 och har titeln VD, Glennfalk, Jan Mikael Rodger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Bernt Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ROXX Kommunikation AB är 556580-7863.