Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag

Kalmar län

Information

Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag är ett företag som finns i Vimmerby. I Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Petra Jytte Anita som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Håkan Ragnar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB/LR Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag på telefon 0492-31363.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med underkläder, nattkläder och damkonfektion och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stuneks Underkläder i Vimmerby Aktiebolag har 556579-5589 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.