Clean Water Sweden AB

Kalmar län

Information

Clean Water Sweden AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Clean Water Sweden AB finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Clean Water Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Clean Water Sweden AB har haft sedan 2005-06-23. Clean Water Sweden AB har funnits sedan och 2001-04-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Clean Water Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hultsfredsv. 84, 598 40, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-17100.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Clean Water Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Clean Water Sweden AB har idag 556572-8515 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hammarström, Olof Martin är den som för stunden ansvarar för Clean Water Sweden AB

Bolaget ska utveckla exportmarknader för de delägande bolagens produkter och tjänster.

I Clean Water Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarström, Olof Martin som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adolfsson, Kent Ingvar Lars-Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Dellham, Lars Gunnar Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Robert Anders som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hård, Roland Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Kastensson, Jan Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotTörner, Jan-Olav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.