MING Bygg & Gräv AB

Kalmar län

Information

MING Bygg & Gräv AB är ett av många bolag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som MING Bygg & Gräv AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MING Bygg & Gräv AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

MING Bygg & Gräv AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1999-02-15. Men sedan 1999-01-01 så har MING Bygg & Gräv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norrhult, 598 94, Vimmerby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MING Bygg & Gräv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-60111.

Vimmerby arbetar för att bolag som MING Bygg & Gräv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MING Bygg & Gräv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva byggnads- och gräventreprenader samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MING Bygg & Gräv AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Kurt Roger Gustaf Ingemar -Kronstrand, Mildred Elisabet.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MING Bygg & Gräv AB och det är följande personer, Johansson, Kurt Roger Gustaf Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronstrand, Mildred Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MING Bygg & Gräv AB är 556564-9554.