Nils Henningsson Parts AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva renovering av och handel med reservdelar för lastbilar och bussar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nils Henningsson Parts AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Nils Henningsson Parts AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1998-10-28 så skapades Nils Henningsson Parts AB och verksamheten är har F-skattsedel Nils Henningsson Parts AB har haft det sedan 1999-01-01.

Nils Henningsson Parts AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556561-6967 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vimmerby.

Just nu är Nils Henningsson Parts AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Nils Henningsson Parts AB så går det att nå dem via telefon på 0492-13042 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nils Henningsson Parts AB är Larm, Fredrik Roger som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larm, Ramona Ulrika Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Klasson, Klas Uno Martin som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .