Touch Coating Aktiebolag

Kalmar län

Information

556554-4847 är organisationsnummer för företaget Touch Coating Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Touch Coating Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Touch Coating Aktiebolag finns i.

Touch Coating Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-06-15 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Touch Coating Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Touch Coating Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Touch Coating Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Martinsson, Lars-Gunnar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Touch Coating Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0492-10121 eller genom brev på följande adress:
Masking. 11, 598 40, Vimmerby

Bolaget skall bedriva industrilackering, annan ytbehandling och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Touch Coating Aktiebolag och det är Martinsson, Lars-Gunnar som är född 1958 och har titeln VD, Martinsson, Lars-Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Ulf Börje som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Torstensson, Ulf Rune Ivar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor