IOR Fastigheter AB

Kalmar län

Information

IOR Fastigheter AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där IOR Fastigheter AB finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. IOR Fastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. IOR Fastigheter AB har funnits sedan och 2000-01-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till IOR Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrhult 151, 598 94, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7442020.

Vimmerby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler bolag.

Idag är IOR Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

IOR Fastigheter AB har idag 556553-8401 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Johansson, Kurt Roger Gustaf Ingemar -Kronstrand, Mildred Elisabet är den som för stunden ansvarar för IOR Fastigheter AB

Bolaget skall idka fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I IOR Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kurt Roger Gustaf Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronstrand, Mildred Elisabet som är född 1955 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .