Verktyg & Mekaniska Intressenter i Vimmerby AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Verktyg & Mekaniska Intressenter i Vimmerby AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vimmerby här finns det många olika Aktiebolag. Verktyg & Mekaniska Intressenter i Vimmerby AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Vimmerby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Verktyg & Mekaniska Intressenter i Vimmerby AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556535-4734.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0492-75630 alternativt besöka eller skicka post till Verktyg & Mekaniska Intressenter i Vimmerby AB på följande adress G. Eksjöv. 5, 598 40, Vimmerby.

Verktyg & Mekaniska Intressenter i Vimmerby AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Verktyg & Mekaniska Intressenter i Vimmerby AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sterner, Sonja Alice Katerine som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förvalta aktier och värdepapper samt bedriva köp och försäljning av gjutgods och därmed förenlig verksamhet.