Ejdern Component AB

Kalmar län

Information

Ejdern Component AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Ejdern Component AB finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ejdern Component AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ejdern Component AB har haft sedan 1996-01-01. Ejdern Component AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ejdern Component AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsav. 10, 590 80, Södra Vi men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0492-20979.

Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ejdern Component AB Privat, ej börsnoterat.

Ejdern Component AB har idag 556527-7984 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Ejdern Component AB

Bolaget skall tillverka fönster och fönstermaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ejdern Component AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rundgren, Per Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Anders Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundgren, Margareta Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .