Sidoeffect AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Sidoeffect AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sidoeffect AB är ett av dem. Statusen för Sidoeffect AB är att Bolaget är aktivt.

Sidoeffect AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-15. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sidoeffect AB ska trivas.

I Vimmerby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning med värdepapper, äga och förvalta fastigheter, bedriva café och restaurangrörelse samt försäljning av varor och tjänster inom turistnäringen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sidoeffect AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Sidoeffect AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Sidoeffect AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Andersson Lilliehorn, Eva Charlotte -Andersson, Karl Jimmy.

De som är på något sätt har med Sidoeffect AB är Andersson, Karl Jimmy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Lilliehorn, Eva Charlotte som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Alice som är född 1958 och har titeln Revisor, K.A.N Ekonomi och Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sidoeffect AB har 556513-5794 som sitt organisationsnummer.