Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem

Kalmar län

Information

Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0492-31017.

Vimmerby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem har idag 556511-9277 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Albihn, Rikard Dag -Michelsen, Nils Jörgen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem

Bolaget skall driva behandlingshem för vård och boende för mödrar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Elisabethgårdens Behandlingshem så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Michelsen, Nils Jörgen som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Albihn, Rikard Dag som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson Kvarnberg, Rut Elisabet som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigesbo Kindvall, Ulla G E som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Liljeblad, Jan Björn som är född 1968 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .