Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-03-17. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag ska trivas.

Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleriarbeten, tapetsering, försäljning av färg inom byggnadsbranschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-45055.

Firman tecknas var för sig av -Lagneteg Andersson, Ann-Kerstin M -Lagneteg, Ola Jonas.

De som är på något sätt har med Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag är Lagneteg Andersson, Ann-Kerstin M som är född 1946 och har titeln VD, Lagneteg Andersson, Ann-Kerstin M som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagneteg, Ola Jonas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hedrum, Carina Maria Elisabet som är född 1971 och har titeln Revisor, P46 Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Karl-Olov Anderssons Sprutmåleri Aktiebolag har 556507-6014 som sitt organisationsnummer.