Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag

Kalmar län

Information

Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1995-02-01. Men sedan 1995-01-01 så har Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vimmerbyv. 21, 590 83, Storebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-30666.

Vimmerby arbetar för att verksamheter som Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva tapetsering och sömnad av möbler och inredning till båtar, husvagnar o.d., försäljning av tyger, sömnadstillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Risén, Bo Martin -Risén, Gun Monica Elisabet.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag och det är följande personer, Risén, Bo Martin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Risén, Gun Monica Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Storebro Tapetseri & Inredning Aktiebolag är 556506-1883.