Swedish Tanning Technologies AB

Kalmar län

Information

Swedish Tanning Technologies AB är en verksamhet som finns i Vimmerby. I Swedish Tanning Technologies AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Laurent, Ulf Georg Roland som är född 1956 och har titeln VD, Laurent, Ulf Georg Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bring, Leif Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bring, Maria Anita Caroline som är född 1962 och har titeln Suppleant, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Swedish Tanning Technologies AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Swedish Tanning Technologies AB på telefon 0495-42034.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning, försäljning och service av produkter inom området hälsa och friskvård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Swedish Tanning Technologies AB av bolagstypen Aktiebolag.

Swedish Tanning Technologies AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Vimmerby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Swedish Tanning Technologies AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Swedish Tanning Technologies AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Swedish Tanning Technologies AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bring, Leif Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Swedish Tanning Technologies AB har 556496-3097 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.