M L J Invest AB

Kalmar län

Information

M L J Invest AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där M L J Invest AB finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. M L J Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. M L J Invest AB har funnits sedan och 2003-01-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till M L J Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Spårg. 16, 590 80, Södra Vi men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0492-16600.

Vimmerby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är M L J Invest AB Privat, ej börsnoterat.

M L J Invest AB har idag 556492-2994 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för M L J Invest AB

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och utveckling inom ramen för pressgjutet metallgods. Företaget skall dessutom bedriva handel med och förvaltning av fastigheter, handel med värdepapper och finansiella instrument(värdepappersrörelse)och andra därmed förenliga verksamheter.

I M L J Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Hans Gerhard som är född 1942 och har titeln VD, Gunnarsson, Hans Gerhard som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Asp, Rut Ingrid Birgitta som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Hans Mikael Joachim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Eva Ulrika Magdalena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Frodig, Frank Christer Magnus som är född 1969 och har titeln SuppleantGunnarsson Kronqvist, Nina Monica B som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Alice som är född 1958 och har titeln Revisor, K.A.N Ekonomi och Revision AB som är född och har titeln Revisor.