Starholmens Fastighetsaktiebolag

Kalmar län

Information

Starholmens Fastighetsaktiebolag är ett av många bolag som finns i Vimmerby. Det är nämligen den kommunen som Starholmens Fastighetsaktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Starholmens Fastighetsaktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Starholmens Fastighetsaktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1994-07-15. Men sedan 1994-01-01 så har Starholmens Fastighetsaktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hultsfredsv. 41, 598 40, Vimmerby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Starholmens Fastighetsaktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-18300.

Vimmerby arbetar för att bolag som Starholmens Fastighetsaktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Starholmens Fastighetsaktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Starholmens Fastighetsaktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Starholmens Fastighetsaktiebolag och det är följande personer, Engstrand, Stig Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Anders Jimmy som är född 1964 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Starholmens Fastighetsaktiebolag är 556490-4380.