Söderholms Spåntransporter Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vimmerby och Söderholms Spåntransporter Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Söderholms Spåntransporter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Söderholms Spåntransporter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Söderholms Spåntransporter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Vimmerby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Söderholms Spåntransporter Aktiebolag ska trivas.

Söderholms Spåntransporter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Vimmerby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och transporter av trä, spån och fiberbränslen samt uthyrning och försäljning av containrar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderholms Spåntransporter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Söderholms Spåntransporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Söderholms Spåntransporter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-31325.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Söderholm, Anders Inge Torbjörn -Söderholm, Inge Erik Roland.

De som är på något sätt har med Söderholms Spåntransporter Aktiebolag är Söderholm, Anders Inge Torbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Inge Erik Roland som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Gerdvor Inger Lovisa som är född 1936 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Karin Alice som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorK.A.N Ekonomi och Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Söderholms Spåntransporter Aktiebolag har 556473-7467 som sitt organisationsnummer.