Jaktia Falun AB

Dalarnas län

Information

Jaktia Falun AB hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Falun som är den kommunen där Jaktia Falun AB finns. I Falun så finns det många olika Aktiebolag och i Dalarnas län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jaktia Falun AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jaktia Falun AB har haft sedan 1995-01-01. Jaktia Falun AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jaktia Falun AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsg. 14, 791 71, Falun men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 023-21855.

Falun arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jaktia Falun AB Privat, ej börsnoterat.

Jaktia Falun AB har idag 556472-1396 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Jaktia Falun AB

Bolaget ska bedriva handel av vapen, jakt- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Jaktia Falun AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börjes, Olof Jörgen som är född 1969 och har titeln VD, Börjes, Olof Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Lars Anders Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strömbeck Skoglund, Lena Katharina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.