Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Vimmerby finns det ett Aktiebolag som heter Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag i Kalmar län. Vimmerby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1992-10-06 så har Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vimmerby.

Vill man komma i kontakt med Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hultsfredsv. 41, 598 40, Vimmerby. Vi ni istället prata med Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag så kan ni göra det på 0492-18816.

Föremålet för bolagets verksamhet är elektriska installationer, konsultationer samt försäljning av elektriska produkter såsom hushållsmaskiner, värmepumpar, vägguttag, kablar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Bo Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hans-Göran Niklas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Ellinor Lisbet Linnéa som är född 1953 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Strömstyrkan i Vimmerby Aktiebolag har 556454-6660 som sitt organisationsnummer.