Södra Vi Elektriska Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Södra Vi Elektriska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vimmerby här finns det många olika Aktiebolag. Södra Vi Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Vimmerby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Södra Vi Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556452-6548.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3419260 alternativt besöka eller skicka post till Södra Vi Elektriska Aktiebolag på följande adress Källg. 3, 598 36, Vimmerby.

Södra Vi Elektriska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Södra Vi Elektriska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Danielsson, Leif Kristian Susantha som är född 1980 och har titeln Suppleant , Danielsson, Louise Charlotta S som är född 1983 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.