Intercedo Kapital AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Intercedo Kapital AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vimmerby här finns det många olika Aktiebolag. Intercedo Kapital AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Vimmerby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kalmar län gör att bolag trivs där.

Intercedo Kapital AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556450-2937.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0492-18880 alternativt besöka eller skicka post till Intercedo Kapital AB på följande adress Lagerg., 598 40, Vimmerby.

Intercedo Kapital AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Intercedo Kapital AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bring, Leif Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Bring, Maria Anita Caroline som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall vara verksamt inom området finansiering, dock ej inom sådan verksamhet som avses i bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, samt uthyrning av kapitalvaror, huvudsakligen sjukvårds- och hälsoprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.