RSE Entreprenad Aktiebolag

Kalmar län

Information

RSE Entreprenad Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Vimmerby som är den kommunen där RSE Entreprenad Aktiebolag finns. I Vimmerby så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. RSE Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket RSE Entreprenad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. RSE Entreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till RSE Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Älåkrag. 14, 598 40, Vimmerby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-52055.

Vimmerby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är RSE Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

RSE Entreprenad Aktiebolag har idag 556440-8762 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för RSE Entreprenad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva grävmaskins- och åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I RSE Entreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ejnarsson, Rolf Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejnarsson, Rune Peter som är född 1929 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .