Åke Säll AB

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet samt utföra konstruktions- och konsultarbeten inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åke Säll AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vimmerby så är Åke Säll AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Vimmerby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vimmerby och i Kalmar län. Redan 1991-11-19 så skapades Åke Säll AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556437-4790 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vimmerby.

Just nu är Åke Säll AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Åke Säll AB så går det att nå dem via telefon på 0492-14730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åke Säll AB är Säll, Karl Åke Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Inger Monica som är född 1951 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .