Dalsjö Energi Aktiebolag

Kalmar län

Information

556434-0817 är organisationsnummer för bolaget Dalsjö Energi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dalsjö Energi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vimmerby som är den kommunen som Dalsjö Energi Aktiebolag finns i.

Dalsjö Energi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-27 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dalsjö Energi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Dalsjö Energi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vimmerby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dalsjö Energi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Birger Gottfrid -Modigs, Jan-Erik

Vill ni komma i kontakt med Dalsjö Energi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0493-94063 eller genom brev på följande adress:
Dalsjö, 590 90, Ankarsrum

Bolaget skall bedriva inköp av råvarumaterial för tillverkning av bränslebriketter samt försäljning av bränslebriketter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dalsjö Energi Aktiebolag och det är Andersson, Birger Gottfrid som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Modigs, Jan-Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Helga Katarina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Modigs, Katarina Susanne som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Kent Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor,